Pasaules miera skrējiens sasniegs Daugavpili agrāk, nekā bija plānots

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 28.jūlijā, portālā Gorod.lv tika publicēts raksts, kurā tika ziņots, ka šo trešdien, 30.jūlijā, pasaules „Miera skrējiens 2014” sasniegs Daugavpili un Daugavpils novadu.

Savukārt šodien, 29.jūlijā, Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa paziņoja portālam Gorod.lv, ka „Miera skrējiena 2014” dalībnieki ieradīsies mūsu pilsētā stundu agrāk, nekā bija plānots.

Saskaņā ar sniegto informāciju, skrējēji Vecstropos ieskries plkst.15:10, bet Vienības laukumā ieradīsies plkst.16:00, kur notiks dažādi sportiski pasākumi. Pēc tam skrējēji caur Grīvu dosies tālāk uz Medumu pusi.

Atgādināsim, ka šis skrējiens ir kā simboliska vēsts ar skriešanas starpniecību paust vienotību un sadraudzību starp dažādu tautību un pārliecību cilvēkiem un minētā akcija notiks jau 14.reizi.

Akcijas dalībnieki no 2014.gada februāra vairāk kā astoņu mēnešu garumā ar miera lāpu apceļo visas Eiropas valstis, veicot ap 24 000 km garu distanci. 2014.gada skrējiena pasākumi paralēli noritēs arī ASV, Āzijā, Centrālajā un Dienvidamerikā, Āfrikā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

 


Написать комментарий