Daugavpils sabiedriskās organizācijas, kuras vēlas saņemt Domes finansējumu, aicina iesniegt pieteikumus līdz vasaras beigām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pilsētas domes budžetā ir paredzēti līdzekļi sabiedrisko organizāciju pasākumu atbalstam.

Ik gadu Daugavpils pilsētas domes deputāti, Sociālo jautājumu komitejas un Izglītības un kultūras jautājumu komitejas locekļi sadala sabiedriskām organizācijām domāto finansējumu, piešķirot to organizācijām, kuras iepriekš pieteicās finansējuma saņemšanai, tomēr ne vienmēr tas izdodas.

Piemēram, šā gada maijā Sociālo jautājumu komitejas vicemēra Pētera Dzalbes vadībā nespēja ar vienu piegājienu sadalīt finansējumu, jo sabiedrisko organizāciju pieprasītās summas pārsniedza iedalīto finansējumu.

Lai pašvaldība varētu iedalīt līdzekļus, kurus sabiedriskās organizācijas saņems šā gada otrajā pusgadā, pieteikumi jāiesniedz Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejā vai Sociālo jautājumu komitejā līdz šā gada 1.septembrim.

Pieprasītā finansējuma apmērs nevar pārsniegt 720 eiro, izņemot organizācijas, kuru pamatdarbība saistīta ar sociālo jomu. 
Sociālo jautājumu komitejas sēdei izskatīšanai budžetā palikušie līdzekļi uz 2014.gada 2.pusgadu  ir 2 712,4 eiro. Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdei izskatīšanai budžetā palikušie līdzekļi uz 2014.gada 2.pusgadu ir 7 446 eiro.

Aktivitātēm jānotiek Daugavpils pilsētas teritorijā un jāveicina mūsu pilsētnieku aktivitāte un līdzdalība aktuālu problēmu risināšanā, kā arī jāuzlabo pašvaldības un sabiedrisko organizāciju sadarbība.

Projekti tiks realizēti Daugavpils pilsētas domes „Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda” darbības ietvaros.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūdz griezties pie Daugavpils Domes lietu pārvaldnieces Olgas Jesses, tālr.654 04337, 22329443, e-pasts olga.jesse@daugavpils.lv.


Написать комментарий