Pugačova nodzied dziesmu Laimas Vaikules jubilejā

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Nākamajā dienā pēc "Jaunā viļņa 2014", 28.jūlijā, dziedātāja Laima Vaikule, kopā ar konkursa zvaigznēm, nosvinēja savu jubileju restorānā "36 līnija".

Atgādinām, ka šā gada 31.martā Vaikulei bija 60 gadu jubileja. Pavasarī dziedātāja atteicās no svinībām un intervijām. Tā vietā viņa sev uzdāvināja ceļojumu uz Indiju kopā ar vīru Andreju Latkovski.

Tomēr nesarīkot svētkus draugiem Vaikule nevarēja. Lielākā daļa zvaigžņu pēc jauno izpildītāju konkursa joprojām ir Jūrmalā un gaida Igora Krutoja vērienīgās dzimšanas dienas svinības, kas norisināsies Nacionālajā Operā, 29.jūlijā.

Vaikules dzimšanas dienas svinības notika visai klusi - bez preses un fotogrāfiem. Par to, ak šādas svinības vispār ir notikušas liecina tikai fotogrāfijas sociālajā tīklā "Instagram".

Uz fotogrāfijām redzams Igors Krutojs, režisore Jana Rudkovska, Filips Kirkorovs, Leonīds Agutins, Stass Kostjuškins, Intars Busulis un citas zvaigznes.

Starp viesiem bija arī Alla Pugačova, kura Vaikulei veltīja dziesmu, kuras laikā jubilāre, pateicībā primadonnai apgūlās pie kājām.


Написать комментарий