Daugavpils jaunieši pastāstīja, kāpēc ir vērts atgriezties Daugavpilī

kadrs no video
kadrs no video

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka neformālā jaunatnes organizācija „Createam” sadarbībā ar Jaunatnes departamentu veido trīs video sižetus par mūsu pilsētas jauniešiem.

Jāatzīmē, ka pirmais video sižets, kurā apkopoti vairāku jauniešu stāsti par studijām vai darba gaitām ārzemēs un atgriešanos dzimtenē, ir pieejams visiem interesentiem:

Videointervijā deviņi jaunieši – Jana, Germans, Anatolijs, Daša, Ilona, Anna, Paša, Felīna un Ņikita dalās savā pieredzē un stāsta par ārzemēs pavadīto laiku, atbild uz jautājumiem, kāpēc nolēma doties uz ārzemēm, ar ko tur nodarbojās, kāpēc atgriezās Daugavpilī, kā arī izsaka savas domas, kāpēc ir vērts atgriezties dzimtenē.

Viena no video sižeta veidotājām, jaunatnes organizācijas „Createam” dalībniece Milena Rožanska, runājot par kopīgu darbu, atzīmē sekojošo: „Mēs vēlamies parādīt, ka arī Daugavpilī pretēji visiem cilvēku stereotipiem, kurus neapmierina viņu darba apstākļi ārzemēs un kuri vēlas atgriezties, pastāv iespēja atrast darbu, vajag tikai padomāt, ar ko viņi vēlētos nodarboties”.

Par to, vai Milenai Rožanskai, Ivaram Utinānam, Jurijam Nikolajevam un Andrejam Timofejevam ir izdevies panākt iecerēto, lai spriež skatītāji.

Ar nepacietību gaidīsim nākamos jaunu un talantīgu daugavpiliešu darbus, lai kopīgi padomātu par to, kāda ir jaunu uzņēmēju situācija mūsu pilsētā un kas nozīmē būt laimīgam.


Написать комментарий