'Toyota' atgriešanās WRC tiek gatavota pilnā sparā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Neskatoties uz to, ka pagaidām vel nav nosaukts oficiāls datums, kad "Toyota" varētu pilnvērtīgi atgriezties pasaules rallija čempionātā (WRC), "Toyota Yaris WRC" automašīnas testi notiek pilnā sparā.

Ķelnē bāzētās "Toyota Motorsport" uzbūvētais "Toyota Yaris WRC" auto jau kopš pavasara izmēģināts dažāda seguma un rakstura ceļos Francijā un Sardīnijā, un augustā Itālijā tas pirmoreiz tiks testēts uz asfalta.

Neskatoties uz intensīvo testu darbu, mātes kompānija klusē par iespējamo atgriešanos sacensību apritē. "No Japānas nav nekādu ziņu, klusums, un diez vai kaut kas notiks ātrāk par sezonas beigām," izdevums "Autosport" citē kādu situāciju pārzinošu avotu.

"[Testi Itālijā] ir tikai nākamais solis mašīnas attīstībā," saka "Toyota Motorsport" preses pārstāvis. "Mēs cenšamies iegūt pēc iespējas apjomīgāku informāciju par mašīnas regulējumiem un uzvedību uz dažāda seguma ceļiem [pirms 2017.gadā pievienoties WRC]."

Pasaulē pirmais R3 klases rallija auto ar aizmugures piedziņu - "Toyota GT86 CS-R3" - sacensībās debitēs augustā, WRC Vācijas rallijā.


Темы: , , ,
Написать комментарий