Naujenes kultūras centrs piedāvā piedalīties bērnu zīmējumu konkursā par „ogu” tēmu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

„Tu esi pavadījis vasaru pie savas vecmāmiņas vai varbūt kādā eksotiskā valstī? Vai tavai vasarai bija saldo zemeņu, sulīgo upeņu un aromātisko aveņu smarža?”, – jautā Naujenes kultūras centra zīmējumu konkursa organizatori.

Ja tev šajā vasarā ir radušies iespaidi, ar kuriem tu vēlies ļoti padalīties, Naujenes kultūras centrs aicina ikvienu no 4 līdz 18 gadu vecumam piedalīties konkursā „Mana ogu vasara”.

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Naujenes kultūras centra kultūras pasākumu organizatore Jeļena Kotčenko, katrs konkursa dalībnieks līdz 25. augustam var atnest uz Naujenes kultūras centru (Muzeja ielā 6, Lociku ciemats) ne vairāk kā divus zīmējumus par konkursa tēmu. Pēc konkursa darbu iesniegšanas termiņa beigām kultūras centrā tiks organizēta zīmējumu izstāde.

Savukārt akcijas noslēguma pasākumā „Aveņu augusts” ar nosaukumu „Vasaras ogu mikslī”, 29. augustā tiks paziņoti trīs konkursa uzvarētāju vārdi. Tomēr, kā atzīmēja J. Kotčenko, katrs dalībnieks par savu darbu saņems nelielu balvu.

Atliek vien piebilst, ka sīkāku informāciju par konkursu var saņemt, piezvanot pa tālruni 654 74268 vai nosūtot e-pastu: naujene_kc@inbox.lv.


Написать комментарий