Ambeļu pagasta svētkus svinēs trīs dienu garumā

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Saskaņā ar tradīciju augusta sākumā tiek svinēti Ambeļu pagasta svētki. Šogad Ambeļu pagasts svētkus gatavojas svinēt trīs dienu garumā, un aicina iedzīvotājus un ciemiņus aktīvi piedalīties svētku norisēs.

Ambeļu pagasta svētki tiks svinēti no šā gada 1.augusta līdz 3.augustam, ziņots Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā.
Svētku rīkotāji norāda, ka katru gadu Ambeļos svētkus svinot cenšas izvēlēties kopīgu tēmu un šoreiz grib parotaļāties ar ogām, kas šajā laikā bagātīgi aug mūsu dārzos un mežos.

1.augustā plkst.17:30 Ambeļu pagasta svētku ietvaros visi interesenti tiek aicināti apmeklēt A.Bankas komēdiju „Meitiņa”, kuru jūsu uzmanībai renovētajā Ambeļu kultūras namā piedāvās Vārkavas pašdarbnieku teātris.

Sestdien ir gaidāma pasākumiem bagāta diena: plkst.12:00 Ambeļu stadionā notiks individuālās un komandu sacensības, būs pieejamas piepūšamās atrakcijas bērniem un kāpšanas siena.

No plkst.13:00 līdz 16:00 tradīciju mājā “Ambeļu skreine” varēs apskatīt Ambeļu pagasta rokdarbnieču mājsaimniecības tekstiliju izstādi.
Plkst.18:00 Putānu ciemā notiks festivāla "SOL-MI" koncerts, kurā piedalīsies bardi un folkmūziķi no visas Latvijas. Bezmaksas transports uz koncertu no Ambeļu kultūras nama izbrauks plkst.17.30 un atpakaļ dosies plkst.19.30.

Plkst.21:00 Ambeļu kultūras namā gaidāms koncerts “Ogu kokteilis”, kurā uzstāsies Ambeļu, Kalkūnu, Skrudalienas, Sventes pagastu amatierkolektīvi.

Savukārt plkst.22.30 Ambeļu kultūras namā notiks Groziņballe ar Ingu un Normundu.

3.augustā pasākuma rīkotāji aicina interesentus plkst.12:00 apmeklēt Sv.Misi Ambeļu Sv.Jura Romas katoļu baznīcā, bet plkst.14:00 - kapusvētkus Ambeļu kapsētā.


Написать комментарий