Ukrainas futbola fani uzbrukuši dāņiem Kijevā futbola spēles laikā 1

foto: vz.ru
foto: vz.ru

Kautiņš starp futbola klubu „Dņepra” (Ukraina, Dņepropetrovska) un „Kopenhāgena” (Dānija) līdzjutējiem notika pirmās trešā Čempionu līgas kvalifikācijas raunda spēles pārtraukuma laikā.

Trešdien Kijevā „Dņepra” ar „Kopenhāgenu” nospēlēja neizšķirti (0:0). Spēles pārtraukumā vairāki Ukrainas līdzjutēji izlauzās caur tribūnu iežogojumu un sarīkoja kautiņu ar stjuartiem un Dānijas līdzjutējiem. Tādēļ spēles otrais puslaiks sākās ar 15 minūšu aizkavēšanos, ziņo ITAR-TASS, atsaucoties uz vietējiem MIL.

Kautiņa laikā traumas guva „Kopenhāgenas” pārstāvji, kuri atradās uz rezervistu soliņa. Kautiņā piedalījās 50 ukraiņi un 15 dāņi, – ziņo vz.ru.

Pēc MIL datiem par konflikta iemeslu kļuva tas, ka viens no „Dņepras” faniem nozaga reklāmkarogu ar „Kopenhāgenas” emblēmu. Dāņi mēģināja noķert pāridarītāju, bet pēc neveiksmes aizgāja sūdzēties.

Saistībā ar notikušo „Kopenhāgenas” pārstāvji iesnieguši sūdzību Eiropas Futbola asociāciju savienībā (UEFA).

„Vairākiem mūsu līdzjutējiem uzbruka Ukrainas fani, kādēļ viņiem nācās pamest savu sektoru. Situācija ir ļoti nepatīkama. Mēs iesniedzām sūdzību UEFA. Līdz oficiālās izmeklēšanas beigām mēs neko nekomentēsim”, – Ekstra Bladet citē FK „Kopenhāgena” paziņojumu.

Tāpat tiek atzīmēts, ka pēc kautiņa Ukrainas fani atgriezās paspiest rokas dāņiem.

Spēle no Dņepropetrovskas tika pārcelta uz Kijevu pēc UEFA pieprasījuma nestabilās situācijas valstī dēļ. Atbildes spēle notiks 5. augustā Kopenhāgenā.

 


Написать комментарий

Lopisks cirks.Nav cita ko teikt.