Daugavpils novada domes deputāti atbalstīja konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2014” rīkošanu

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šodien, 31.jūlijā, kārtējā Daugavpils novada domes sēdē deputāti pieņēma gala lēmumu par konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2014” rīkošanu.

Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis paziņoja, ka konkursa finansējums 570 eiro apmērā tiks iedalīts no aģentūras budžeta.

Savukārt konkursa Vērtēšanas komisijā darbosies Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika, kura būs šīs komisijas priekšsēdētāja, Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētāja Janīna Kursīte, kura tika iecelta par Vērtēšanas komisijas priekšsēdētājas vietnieci, kā arī „TAKA” direktors Rolands Gradkovskis un Daugavpils novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Lolita Kozlovska.

Deputāti bez papildjautājumiem un iebildumiem vienbalsīgi atbalstīja konkursa nolikumu, Vērtēšanas komisijas sastāvu un balvu fondu.

Atgādināsim, ka minētais konkurss Daugavpils novadā tiks rīkots otro reizi. Tāpat kā iepriekš, konkursā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura radījusi tūrisma produktu, kas ieviests tirgū 2013.gadā.

Konkursa mērķis joprojām ir veicināt Daugavpils novada tūrisma produktu atpazīstamību un popularizēt veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, kuri ir ilgtspējīgi, inovatīvi, kvalitatīvi, ar augstu pievienoto vērtību, nodrošinot tūristu piesaisti. Tūrisma jomas darbinieki jāmudina izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvāto produkciju.

Interesenti savus pieteikumus varēs iesniegt no šā gada 1.septembra līdz 13.oktobrim.


Написать комментарий