Katlumājas renovācijas veikšanai Nīcgales pagastā ņems aizņēmumu uz 25 gadiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 31.jūlijā, Daugavpils novada domes sēdē deputāti izskatīja jautājumu par aizņēmuma ņemšanu katlumājas renovācijai Nīcgales pagastā.

Atgādināsim, ka šā gada 3.jūlijā Nīcgales pagasta pārvalde izsludināja konkursu par katlumājas renovācijas veikšanu, un, neskatoties uz to, ka Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā informācijas par atklāta konkursa rezultātiem nav, Nīcgales pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Pēteris Stikāns paziņoja portālam Gorod.lv, ka par konkursa uzvarētāju kļuva firma „Wesemann”. Minētais uzņēmums piedāvāja zemāko līgumcenu, kopumā konkursā piedalījās trīs pretendenti.

Jāatzīmē, ka Nīcgales pagasta Nīcgales ciema katlumājas renovācijas programmā ietilpst jauno siltumenerģijas ražošanas iekārtu uzstādīšana, kuras darbojas uz atjaunojamiem energoresursiem – 2 katli ar jaudu 0.5 mW u.c.

Būvdarbu izpildes termiņš viena katla uzstādīšanai, palaišanas darbu paveikšanai un gatavības nodrošināšanai ekspluatācijai ir ne vēlāk kā līdz 2014.gada 1.oktobrim, otrā katla – ne vēlāk kā līdz 2014.gada 15.decembrim.

Sakarā ar to, ka iepirkuma procedūra ir noslēgusies, radās nepieciešamība paņemt Valsts kasē aizņēmumu 202 314,42 eiro apmērā uz 25 gadiem.

Saskaņā ar lēmuma projektu, pirmā aizņēmuma daļa tiks saņemta jau šā gada oktobrī, savukārt pārējā līdzekļu daļa tiks izmantota līdz 2016.gada martam.

Deputāti bez papildjautājumiem apstiprināja minēto lēmuma projektu.


Написать комментарий