Robins Viljams sirga ar Parkinsona slimību

foto: novostiua.net
foto: novostiua.net

Amerikāņu aktieris Robins Viljams, kurš nomira otrdien, 63 gadu vecumā, pēdēja laikā cietis no cieta no Parkinsona slimības agrīnā stadijā. Par to paziņoja viņa sieva Sjūzena Šneidere.

Viņa piebilda, ka aktieri bieži nomākusi trauksmes sajūta, kā arī viņš cieta no depresijas. Depresija lika viņam gulēt pa astoņpadsmit stundām diennaktī, kā arī laupīja apetīti un dzīvesprieku.

Viljamss pāris mēnešus pirms nāves gulēja pa 18 stundām diennaktī, kā arī viņa telpā bija melni aizkari, kuri vienmēr bija aizvilkti. Aktieris nevēlējās, lai gaisma traucētu viņa domas.

"Bet viņa lielākais mantojums, izņemot trīs bērnus, ir tas prieks un laime, ko viņš dāvāja citiem cilvēkiem, īpaši tiem, kuri saskārās ar personīgām problēmām," teikts aktiera sievas paziņojumā.

Viljamsa ģimene plāno mazas, slēgtas bēres, kurās piedalīsies tikai ģimene. Pēc bērēm tiks rīkots liels atceres pasākums, kurā tiks svinēta aktiera dzīve, un tur varēs piedalīties ikviens, kurš to vēlēsies.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka Robins Viljamss pirmdien atrasts miris savās mājās Kalifornijā.

Viljamss bija viens no Amerikas iemīļotākajiem savas paaudzes komiķiem un viņam slava atnāca atnāca ar televīzijas komēdiju "Mork & Mindy". 1997.gadā viņš par otrā plāna lomu "Good Will Hunting" ieguva "Oskaru".


Написать комментарий