Zvaigzne ABC veikalā pārdod grāmatu par seksu bērniem

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Grāmatas "Sekss iesācējiem" autore ir Jasmīna Petroviča, kura bērnus iepazīstina ar seksu un speciālo terminoloģiju šajā jomā.

Piemēram, pollūcija zēniem tiek aprakstīta pasakas veidā un beigās norāda: aukstas kājas un lipīga gulta.

Grāmata paredzēta auditorijai no astoņiem līdz 18 gadiem. Bērniem tiek skaidrots, ka jāuzņemas atbildība par iespējamām sekām, jānēsā līdzi prezervatīvi un jebkurā situācijā jāmeklē izeja.

Tāpat bērni tiek iepazīstināti ar populārākajā seksa pozām un dzimumakta noteikumiem. Starp citu, autore skaidro, ka nekādu noteikumu nav un sīki apraksta viendzimuma attiecības, anālo un orālo seksu.

Jāpiebilst, ka šobrīd Latvijā sabiedrība asi diskutē par bērnu aizsardzības jautājumu, organizācija "Sargāsim mūsu bērnus!" vāc parakstus, lai norobežotu homoseksuālistus no iejaukšanās heteroseksuālu ģimeņu dzīvē.

"Grāmata pusaudžiem par seksu, kuru lasot pārliecināmies, ka ar viņiem viss ir kārtībā, iedrošinām, kā arī varbūt nedaudz pamācām. Tajā dotie padomi ir viegli uztveramā valodā, bez liekas moralizēšanas, attēli gan jautri, un gan pietiekoši izglītojoši," rakstīts grāmatas anotācijā internetā.



Написать комментарий