Daugavpils jaunās mākslas vingrotājas atzīstami startē starptautiskās sacensībās

foto: spoki.tvnet.lv
foto: spoki.tvnet.lv

Daugavpils jaunās mākslas vingrotājas sasniedza labus rezultātus starptautiskajās sacensībās "Mazā un Lielā grācija", kuras notika 21. - 24.augustā Jūrmalā. Šāda mēroga turnīrā jaunās vingrotājas piedalījās pirmo reizi, informē Vingrošanas Olimpiskā centra Daugavpilī vadītājs un treneris Aivars Plāte.

Sacensību finālā iekļuva divas Daugavpils vingrotājas: Kasandra Amirova, kura savā kategorijā izcīnīja augsto 7.vietu, un Telma Hanzena, kura savā vecuma grupā ierindojās 8.vietā.

"Mēs ar jauno vingrotāju sniegumu esam ļoti apmierināti, pirmo reizi startējot starptautiskajās sacensībās, audzēknes ir ieguvušas vērtīgu pieredzi," uzsver Plāte. Atzinīgi Daugavpils jauno mākslas vingrotāju sniegumu un sagatavotību sacensībām novērtēja arī Latvijas vingrošanas federācijas ģenerālsekretāre Vera Lobanova.

Vingrošanas Olimpisko centru Daugavpilī starptautiskajās sacensībās pārstāvēja arī Alisa Avsejeva, Linda Daniela Ivanova, Dominika Kustova un Alisa Larionova. Sacensībām jaunas vingrotājas sagatavoja treneri Ingūna Turakova un Aivars Plāte.
Bez Latvijas pārstāvēm sacensībās piedalījās arī mākslas vingrotājas no Zviedrijas, Krievijas, Ukrainas, Lietuvas un Igaunijas.

Vingrošanas Olimpiskais centrs Daugavpilī gaida un uzņem jaunus un talantīgus bērnus gan sporta vingrošanas grupās, gan mākslas vingrošanas grupās, gan arī vispār attīstošās vingrošanas grupās. Nodarbības notiek labi aprīkotā un modernā vingrošanas zālē Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Vingrošanas olimpiskais centrs Daugavpilī darbojas kopš 2010.gada septembra. Tā dibinātāji ir olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.


Написать комментарий