Cirka šovs uz ūdens “Aqua Show Smile”

No 06.septembrī līdz 10.septembrim īpaši izveidotā arēnā, Laukumā pie Hipermarketa “RIMI” un Olimpiska centra, pirmo reizi Latvijā notiks vērienīgs cirka šovs uz ūdens ar jaunu un aizraujošu programmu visai ģimenei “Aqua Show Smile”, informēja portālu "Gorod.lv” pasākuma organizatori.

Septiņās izrādēs ar grandiozu šovu uzstāsies profesionāli Eiropas cirka mākslinieki no dažādām valstīm. Cirka apmeklētājus pārsteigs akrobāti, žonglieri, burvju mākslinieki, ilūzionisti, gaisa vingrotāji un klauni.

Būs iespēja vērot uguns šovu un pasaules mēroga triku meistaru uzstāšanos. Īpaši aizraus Eiropas pirmais dejojošo strūklaku šovs.
Cirka šova pirmizrāde paredzēta 06.septembrī plkst.15:00, nākama izrādē šaja dienā 18:00; 07.septembrī 15:00 un 18:00; 08, 09, 10 septembrī plkst. 18:00.

Biļešu iegāde cirka kasē. AKCIJA 06.septembrī  uz pirmizrādi visas biļetes tikai 5  eiro, bet pārējās dienās – no 3  līdz 12 eiro. Izdrukājot pasākuma afišu, ieeja izrādē par vienu eiro lētāka tiem apmeklētājiem, kas iegādājušies biļeti vismaz par pieciem eiro. Bērniem vecumā līdz 3 gadiem ieeja bez maksas.


Написать комментарий