Jānis Lāčplēsis: “Neviens, izņemot mūs pašus, Latgales intereses neaizstāvēs!”

foto:
foto:

LATGALES PARTIJAS  kvota  VIENOTĪBAS kandidātu sarakstā Latgales vēlēšanu apgabalā ir solīda – tā ir tieši puse no saraksta – 9 no 18 kandidātiem ir mūsu pārstāvji.

Turklāt, sarakstā iekļauti arī mūsu partneri, kuru mērķis arī ir Latgales interešu aizstāvība, primāri izvirzot Daugavpils novadu. Runājot par Latgales sarakstu kopumā, tajā Daugavpili un Daugavpils novadu pārstāv 5 cilvēki, kas ir augsti kvalificēti speciālisti dažādās jomās – pārvaldē, kultūrā, medicīnā, lauksaimniecībā, izglītībā. Tie ir cilvēki, kuri labi zina mūsu novada “sāpīgās vietas” visdažādākajos līmeņos. Tie ir cilvēki, kuri arī šobrīd cenšas risināt sasāpējušos jautājumus, apzinoties, ka nepieciešama visaugstākā mēroga politiskā palīdzība, respektīvi – valsts vadošo institūciju iesaiste. Lai arī visi mūsu kandidāti ir īsti profesionāļi un darbojas savā īstajā lauciņā, mums ir nepieciešami tieši šādi aktīvi darbinieki, kas strādātu Latgales labā Saeimā. Uzticība, ko vēlētāji parādīja pašvaldību vēlēšanās, tikai stiprina pārliecību, ka šie politiķi ir spējīgi veiksmīgi darboties arī augstākā līmenī.

Šodien var secināt, ka mūsu kandidāti ir ne mazums paveikuši Latgales attīstības labā. Kā piemēru var minēt Preiļu novada domes priekšsēdētāju Aldi Adamoviču. Viņš startē kā LATGALES PARTIJAS “lokomotīve” ar otro numuru apvienotajā sarakstā. Būdams  Latgales plānošanas reģiona vadītājs, viņš prata aizstāvēt reģionālo struktūru eksistences ideju valstiskā līmenī. Tieši Latgales plānošanas reģiona darbs pārliecināja valdību, ka līdzīgas struktūras, kuras risina jautājumus reģionālā līmenī, valstī ir nepieciešamas. Turklāt, Latgales plānošanas reģiona pūliņi lielā mērā ietekmēja arī to, lai tiktu atjaunota Latgales programma, kura jau tagad saņem papildus līdzekļus nozīmīgu projektu realizācijai. Saglabāt šo programmu, lai veicinātu līdzekļu piesaisti Latgalei, 12. Saeimā būs  LATGALES PARTIJAS deputātu primārais uzdevums.

 

Apmaksāta politiska reklāma

17.09.2014 , 03:00

reklāma, Janis Lāčplēsis, Latgales partija, vēlēšanas, , GOROD