Latgales reģiona līderi aicina balsot par saviem novadniekiem

Jānis Lāčplēsis Daugavpils pilsētas Domes priekšsēdētājs:

Latgales partija – tas ir politisks spēks, kuram patiešām ir svarīga sava reģiona attistība un mūsu – latgaliešu labklājības celšana. Mūsu sarakstā ir cilvēki, kuri ar savu darbu reģiona labā jau ir sasnieguši panākumus. Esmu pārliecināts, ka mūsu cilvēki izmainīs attieksmi pret Latgali un tuvākajā nākotnē Latgale vairs nebūs Eiropas nostūris.

Balso par savējiem! Par sarakstu Nr. 4!

 

Aldis Adamovičs, Preiļu novada domes priekšsēdētājs:

Aicinu jūs balsot par Latgali – par mūsu reģiona attīstību! Pirmo reizi latgaliešiem ir iespēja balsot par sarakstu, kurā divas trešdaļas no kandidātiem ir latgalieši, mūsu novadnieki – cilvēki, kas dzīvo un strādā Latgalei. Viņi ir īsti Latgales patrioti, kuri izprot mūsu novada vajadzības. Šodien viņiem ir vajadzīgs mūsu atbalsts, lai jau rīt viņi varētu atbalstīt mūs – tos, kas tic mūsu Latgales uzplaukumam.

Balso par sarakstu Nr. 4!

 

Alīna Gendele, Ludzas novada domes priekšsēdētāja:

Latvija ir viena no Eiropas savienības valstīm.  Tikai diemžēl mēs Ludzā katru dienu redzam automašīnu rindu, kas caurbrauc Ludzu un dodas Rīgas virzienā, kur, pēc tūristu domām, sākas Eiropa. Vēl trakāk, turp vairumā dodas arī vietējie iedzīvotāji. Mums ir jābūt sava reģiona patriotiem, kas dzīvo  un strādā te. Latgalieši ir strādīgi un talantīgi, atdodot savu balsi par apvienoto Latgales partijas un Vienotības sarakstu, jūs reizē dosiet iespēju sev pašiem. Jādod iespēja tiem, kas gatavi strādāt Latgales labklājības celšanai!

 

Janīna Jalinska, Daugavpils novada domes priekšsēdētāja:

Nobalsosim par sarakstu Nr.4 – par sarakstu, kuram rūp Latgale un kuram sāp par katru cilvēku, kurš ir spiests doties peļņā uz ārzemēm. Latgales partijas un Vienotības apvienotajā sarakstā kandidē aktīvi un darbīgi cilvēki, kas ir savas jomas profesionāļi, tā ir komanda, kas gatava strādāt Latgales izaugsmei!

Balso par sarakstu Nr. 4!

 

Sergejs Maksimovs, Viļakas novada domes priekšsēdētājs:

Savas intereses var aizstāvēt tikai tie, kas pārzina to, kas notiek Latgalē, kas ikdienā saskaras ar mūsu problēmām un vajadzībām. Tikai kopā mēs varam mazināt nevienlīdzības plaisu starp Latgali un Rīgu. Atdosim savu balsi par Latgales attīstību, par sarakstu Nr. 4!

 

Helēna Streiķe, Aglonas novada domes priekšsēdētāja:

Latgales partijas statūtos ir teikts, ka partija atbalsta kristīgās un tradicionālās ģimenes vērtības. Atbalstot latgaliešus - savus  novadniekus, kas startē apvienotajā partijas Vienotības sarakstā, vēlētāji atbalsta mūsu tautas garīgās un morālās vērtības, mūsu ticību un gara spēku.

Balso par sarakstu Nr. 4!

Politisko reklāmu apmaksāja partija Vienotība