Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Zeimuļa projektētāji: būvniecībā izmantoti lētāki materiāli nekā rādīts projektā 14.12.2013

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra Zeimuļs būvē, ko veica uzņēmums Re&Re, izmantoti materiāli, kas neatbilst projektā noteiktajiem.

Dagdas vidusskolas pašpārvalde piedalās "Latgales reģiona gada pašpārvalde 2013" 25.03.2013

Šī gada 21. martā Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādē „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” Zeimuļs notika vēl nebijis pasākums - Latgales reģiona Skolēnu pašpārvalžu salidojums - konkurss „Latgales reģiona gada pašpārvalde 2013”, informē Dagdas novada portāls.

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs iziet Eiropas brīvprātīgā darba iestādes akreditāciju 10.01.2013

Pēc Rēzeknes pašvaldības portāla informācijas, Trešdien, 9. janvārī Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā viesojās pārstāvji no Valsts Aģentūras „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra”, lai izskatītu iestādes Eiropas brīvprātīgā darba (EBD) akreditāciju. Akreditācija kalpo kā iestādes pieeja EBD, kā arī tam, lai nodrošinātu EBD minimālo kvalitātes standartu izpildi.

Rēzeknes Augstskola noslēdza sadarbības līgumu ar ARPC "Zeimuļs" 10.12.2012

Rēzeknes Augstskolai jau pirms Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra atklāšanas bija izveidojusies laba sadarbība ar tās vadību, tādēļ arī tika noslēgts līgums starp abām iestādēm.

Rēzeknē skanēs īpašs Austrumlatvijas koncertzāles vārda došanas koncerts 27.11.2012

Atklājot un ceļot godā Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra vārdu, pirms Adventes noskaņās 1.decembrī Rēzeknes pilsētas kultūras namā skanēs īpaša koncertprogramma "Baroka krelles", portālu "Delfi" informē koncertzāles mārketinga speciālsite Aija Eriņa.

Austrumlatvijas radošais pakalpojumu centrs ''Zeimuļs'' 26.11.2012

Jau ir apritējuši trīs mēneši kopš savas durvis vēris Austrumlatvijas radošais pakalpojumu centrs ''Zeimuļs''. Interesantu nodarbju šeit netrūkst. Katram ir iespēja izpausties, zīmējot, adot, veidojot jaunus mākslas darbus kā arī dejojot.

Daudzfunkcionālo koncertzāli svinīgi atklās pavasarī 02.11.2012

Rēzeknē turpinās Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra izveides darbi un nākošā gada pavasarī iecerēti jau pirmie kultūras pasākumi, koncerti, izrādes un izstādes. Taču koncertzāles svinīgs atklāšanas koncerts plānots 30. maijā, informē Rēzeknes pašvaldība.

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra reorganizācija 29.10.2012

Piektdien, 26.oktobrī, Rēzeknes pilsētas domes sēdē tika izskatīti vairāki jautājumi par pašvaldības iestādes „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” reorganizēšanu, kas saistīti ar pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” izveidošanu, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Daudzfunkcionālās koncertzāles akustikas ierīkošanu uzrauga zviedru eksperti 27.09.2012

Lai iepazītos ar Latgalē topošās daudzfunkcionālās koncertzāles (Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra) akustikas prasību ievērošanu, šonedēļ Rēzeknē viesojās projekta akustikas konsultants, zviedru kompānijas „Akustikon” vecākais speciālists Jans Inge Gustavsons (Jan-Inge Gustafsson), informē Rēzeknes pašvaldība.

Spekulācijas par iespējamo nelegālās nodarbinātības gadījumu reģionālā daudzfunkcionālā centra būvlaukumā neapdraud projekta īstenošanu 20.09.2012

Ņemot vērā plašsaziņas līdzekļos parādījušās spekulācijas par iespējamo nelegālo nodarbinātību vienā no apakšuzņēmumiem, kas iesaistīts Austrumlatvijas reģionāla daudzfunkcionālā centra izveidē, kā arī aplamiem minējumiem, ka šis atgadījums negatīvi ietekmēs projekta gaitu, Rēzeknes dome informē:

Aicina „Zeimuļs” un daudzfunkcionālā koncertzāle 06.09.2012

Sestdien, 8. septembrī rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz Eiropas Savienības fondu projektu atvērto dienu Rēzeknē. Visiem interesentiem būs iespēja apskatīt Austrumlatvijas reģionālo daudzfunkcionālo centru un Zinību dienā atklāto Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru „Zeimuļs”, informē Rēzeknes pašvaldība.

Rēzeknes mērs: Jaunu radošo pakalpojumu centru nolēmām nosaukt latgaliski – „Zeimuļs” 04.09.2012

Pirmajā septembra dienā Rēzeknē tika atklāts Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs „Zeimuļs”, kas tulkojumā nozīmē „zīmulis”.

Pianists Vestards Šimkus topošajai koncertzālei izvēlas flīģeļus 21.08.2012

Pasaulslavenais Latvijas pianists Vestards Šimkus topošajai Austrumlatvijas reģionālajai daudzfunkcionālajai koncertzālei Rēzeknē Steinways&Sons flīģeļu ražotnē Hamburgā izvēlējies divus koncertflīģeļus. V.Šimkus ir pārliecināts, ka Rēzeknē varēs baudīt labāko koncertflīģeļu skanējumu ne tikai Latvijā, bet vismaz visā Baltijā, vēsta Rēzeknes pašvaldība.

Aicinām uz Radošo pakalpojumu centra atklāšanu Rēzeknē! 21.08.2012

1. septembrī plkst. 12.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs pie pilskalna (Krasta ielā 31) aicina visus – gan lielus, gan mazus – rēzekniešus un pilsētas viesus uz krāšņiem un neaizmirstamiem tā atklāšanas svētkiem, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Tūrisma attīstības centrs – jaunas iespējas Rēzeknei un rēzekniešiem 01.08.2012

Lai veicinātu tūrisma attīstību kā pilsētā, tā arī reģionā, Rēzeknē sāk darboties Tūrisma attīstības centrs, kurš atradīsies Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā un būs nozīmīga centra sastāvdaļa, vēsta Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rēzeknē tuvojas Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra atklāšana 31.07.2012

Arvien tuvāk nāk jaunais mācību gads un arī tas brīdis, kad Rēzeknē vērs durvis Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs. Kā stāsta Centra vadītāja Jevgēnija Kušča, tagad tiek pabeigti atlikušie darbi, notiek nepieciešamo iekārtu iegāde, izvietošana un telpu uzkopšana, gorod.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā darbi tuvojas finiša taisnei 04.07.2012

Šobrīd Rēzeknē blakus pilskalnam paveras vērienīga ēka Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs. Šobrīd celtniecības darbos sarežģītākais aiz muguras gan ēkas ārpusē, gan iekštelpās palikuši vien apdares darbi. Ēkas būvniecība tika uzsākta pirms diviem gadiem. Šajā laikā būvniekiem objekts ir bijis kā izaicinājums viņu profesionalitātes un pacietības pārbaudei.

„Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” kļūs juridiski patstāvīgs 12.06.2012

Kārtējā Rēzeknes pilsētas domes sēdē tika pieņemts lēmums no 1.jūlija piešķirt iestādei „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” juridisko patstāvību un apstiprināt tās nolikumu, portālam gorod.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Olga Petrova.

"Karandaša" nodošanas termiņš jau atkal pagarināts 27.04.2012

Kārtējo reizi ir pagarināts Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra būvdarbu nodošanas termiņš. Pēdējās izmaiņas paredzēja pabeigt celtniecības darbus šī mēneša beigās – 30. aprīlī, tomēr arī šoreiz laikā objektu nodot neizdosies, līdz ar to KARANDAŠA nodošanas termiņš tiek pārcelts uz jūnija pašām beigām.

Spēlējām, spēlējām, kamēr sākām spēlēt (VIDEO) 28.11.2011

“Rēzekne top skaistāka” – gribas cerēt, ka šis būvniecības objektu tuvumā izvietotais vēstījums, kas vairākus mēnešus uzrunāja garāmbraucējus un kājāmgājējus, jau pavisam drīz kļūs realitāte.