Jurijs zaicevs

„Labiekārtošana-D” no firmas, kura pieder deputātam, iepērk zemi gandrīz par 11 eiro par kubikmetru bez PVN 1 14.08.2014

Jau tika ziņots, ka konkursā par melnzemes piegādi Daugavpils municipālajam uzņēmumam „Labiekārtošana-D” par summu 39 775 eiro bez PVN uzvarējusi firma "MAFKIS", kuras valdes loceklis pirms pašvaldības vēlēšanām bija Daugavpils domes deputāts Jurijs Zaicevs.

Mūžīgā uguns Daugavpilī vairs nedeg 5 07.08.2014

Daugavpilī Dubrovina parkā gandrīz trīs mēnešus dega Mūžīgā uguns, tādēļ daugavpilieši un pilsētas viesi paspēja pierast, ka tā deg ne tikai divas dienas gadā - 8.-9.maijā.

Partijas "Latvijas krievu savienība" saraksta līderis ir Daugavpils domes deputāts 02.08.2014

1. augustā savu deputātu kandidātu sarakstu Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) iesniedza arī partija „Latvijas krievu savienība”.

Uzņēmums, kurš pirms vēlēšanām piederējis Daugavpils domes deputātam, turpina saņemt pašvaldības pasūtījumus 1 18.07.2014

Iepriekš portāls Gorod.lv ziņoja, ka uzņēmums, kurš nodarbojas ar kafijas, tējas, kakao un garšvielu vairumtirdzniecību „Mafkis”, par kura valdes locekli līdz pērnā gada septembrim bija pašreizējais Daugavpils domes deputāts Jurijs Zaicevs, uzvarējis municipālā uzņēmuma „Labiekārtošana-D” konkursā par melnzemes piegādi.

„Gaudeamus” svētku laikā Daugavpils tramvajus bez maksas izmantoja vairāk nekā 6 000 svētku dalībnieku 10.07.2014

Ceturtdien, 10.jūlijā, Daugavpils pilsētas domes sēde sākas ar deputāta sveikšanu pagājušajā dzimšanas dienā.

Daugavpils „jaunatnes” koncepciju atzina par vāju un lika pārveidot 09.07.2014

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas domes Attīstības departaments izskatīja Daugavpils jaunatnes politikas attīstības koncepciju, kuru izstrādāja darba grupa deputāta Jurija Zaiceva vadībā.

Īpaši izveidotās darba grupas jaunatnes politikas koncepcija joprojām tiek saskaņota 02.07.2014

Šobrīd joprojām tiek saskaņota jaunatnes politikas attīstības koncepcija, kuru izstrādāja darba grupa deputāta Jurija Zaiceva vadībā, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta vadītāja Daina Kriviņa.

Kafiju un garšvielas tirgojošā firma zaudēja valdes locekli – J.Zaicevu un sāka piegādāt Domei melnzemi 04.06.2014

21.maijā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika paziņots konkursa rezultāts uz melnzemes piegādi Daugavpils pašvaldības uzņēmumam „Labiekārtošana-D”.

Skandāls Daugavpils pilsētas domē: daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji sašutuši par deputātu visatļautību un plāno griezties tiesā 1 03.06.2014

3.jūnijā kārtējā Daugavpils pilsētas domes Mājokļu komitejas sēde ilga divas stundas, deputātu viedokli dalījās, klātesošie bija sašutuši par notiekošo, bieži vien viņiem neļāva izteikties un lika saprast, ka viņiem jābūt pateicīgiem par Domes atbalstu, nevis jācenšas pierādīt, ka saskaņā ar likumu viņiem ir tiesības saņemt cita veida palīdzību.

Daugavpils mērs uzslavēja deputātu par to, ka pilsētā deg Mūžīgā uguns 28.05.2014

Kārtējās Daugavpils domes 27. maija preses konferences laikā portāls Gorod.lv pajautāja Daugavpils mēram Jānim Lāčplēsim, kā viņš izturas pret to, ka pilsētā deg Mūžīgā uguns: vai tas nav pretrunā ar pilsētas attīstības stratēģiju vai tieši otrādi tas veicina pilsētas pievilcību investoru acīs.

Pēc plašsaziņas līdzekļu norādes J.Zaicevs saņēma ES deputāta atbalstu un organizēja gāzes balonu piegādi pie Mūžīgās uguns 21.05.2014

Drīz pēc portāla Gorod.lv paziņojuma, ka Mūžīgā uguns pilsētā var pastāvīgi degt arī bez būvdarbiem, vien jāmaina gāzes baloni, kuri tiek pievienoti sistēmai (šo informāciju ziņoja Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis) Jurijs Zaicevs 20.maijā kādā sociālā tīkla lapā paziņoja, ka Mūžīgā uguns Daugavpilī atkal ir iedegta.

Deputāti Daugavpils pilsētas domes sēdes visbiežāk kavē nezināmu iemeslu dēļ 20.05.2014

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes sēžu protokolu informāciju, šogad pilsētas domē notika 12 sēdes, 3 no kurām bija ārkārtas.

Daugavpils pilsētas domē nepaziņoja, kas pasniedz deputātiem latviešu valodu un cik tas maksā 13.05.2014

12.maijā Daugavpils pilsētas domē notikušajā preses konferencē žurnālisti jautāja pilsētas mēram Jānim Lāčplēsim, vai trīs deputāti, kuru valsts valodas zināšanas tika atzītas par nepietiekamām, sākuši uzlabot valodas prasmes.

J.Zaiceva sabiedriskā organizācija trīs locekļu sastāvā saņēma Domes finansējumu 06.05.2014

Neskatoties uz to, ka Daugavpils pilsētas domes finansējums tika iedalīts ne visām sabiedriskām organizācijām, kuras uz to pretendēja, deputāta Jurija Zaiceva vadīta sabiedriskā organizācija „Dvinskas tautas patriotiskas jaunatnes savienība” trīs locekļu sastāvā saņēma pašvaldības finansiālo atbalstu.

A.Kursītis solīja līdz Uzvaras svētkiem precizēt, kā tiek īstenota Mūžīgās uguns iedegšanas iecere Daugavpilī 05.05.2014

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, pie kura portāls griezās maija svētku priekšvakarā, nevarēja sniegt precīzu informāciju par, kā tiek īstenota aktīvistu iecere iedegt Daugavpilī Mūžīgo uguni.

J.Zaiceva darba grupas izstrādāta „jaunatnes” koncepcija ar Daugavpils attīstības programmu vēl nav saskaņota 01.05.2014

Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta vadītāja Daina Kriviņa paziņoja portālam Gorod.lv, ka departamentā pagaidām neesot iesniegta jaunatnes politikas attīstības koncepcija, kuru darba grupa Jurija Zaiceva vadībā jomas kuratoram Jānim Dukšinskim prezentēja marta beigās.

Kļūstot par deputātu, J.Zaicevs pameta divu organizāciju valdi un sāka gūt ienākumus 29.04.2014

Daugavpils pilsētas domes deputāts Jurijs Zaicevs iesniedza Valsts ieņēmumu dienestā (VID) ienākumu deklarāciju par pagājušo gadu.

R.Eigims: Tikai viens deputāts izrādījās krietnāks par pārējiem un atteicās apgūt valsts valodu par pašvaldības līdzekļiem 28.04.2014

Kā ziņots, marta sākumā pēc Valsts valodas inspekcijas pārbaudes Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu iedalīt līdzekļus 6 900 eiro apmērā, lai 3 deputāti uzlabotu valsts valodas zināšanas.

Deputāts V.Bojarūns apgūs latviešu valodu par nodokļu maksātāju naudu 28.04.2014

Daugavpils pilsētas domes deputāts Vladislavs Bojarūns atbildēja uz portāla Gorod.lv rakstveida pieprasījumu, kurā bija jautāts, vai viņš, tāpat kā kolēģis Aleksandrs Samarins, plāno atteikties no iedalītiem līdzekļiem un uzlabot latviešu valodas zināšanas par saviem, nevis nodokļu maksātāju līdzekļiem.

Izņemot A.Samarinu, pārējie divi deputāti neatteicās no valsts valodas apguves par nodokļu maksātāju naudu 22.04.2014

22.aprīlī pilsētas domes lietu pārvaldniece Olga Jesse paziņoja portālam Gorod.lv, ka pašvaldība ir saņēmusi deputāta Aleksandra Samarina iesniegumu, kurā viņš atsakās no pašvaldības iedalītas naudas un latviešu valodas zināšanas uzlabos par paša līdzekļiem.

R. Strode jūt līdzi deputātiem, kuri nevarēs apgūt valsts valodu, un domā, ka dažiem vajadzētu iegūt arī izglītību 2 19.04.2014

Deputāte Rita Strode, kurai ir liela darba pieredze pašvaldībā, pēc portāla Gorod.lv lūguma izteica savu viedokli par faktu, ka pašvaldība izdala teju 7 tūkst. eiro triju pašvaldības deputātu latviešu valodas apguvei (J. Zaicevs, V. Bojaruns un A. Samarins). Pagaidām vēlmi atteikties no naudas pauda tikai A. Samarins.

Pētījuma, kuru nespēja veikt „jaunatnes” darba grupa, veikšanai centīsies piesaistīt valsts līdzekļus 16.04.2014

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments iesniegs pieteikumus projektu konkursiem „Jaunatnes politikas īstenošanas indeksa aprēķināšana Daugavpils pilsētas jauniešu dzīves kvalitātes novērtēšanai” un „Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībās ar mērķi īstenot neformālās mācīšanās aktivitātes visiem jauniešiem”.

J.Zaicevs par valsts valodas zināšanām, R.Dzintaru, Valsts valodas inspekciju un iemesliem, kuru dēļ viņš neatteiksies no pašvaldības naudas 15.04.2014

Sociālajā tīklā Facebook Daugavpils pilsētas domes deputāts Jurijs Zaicevs, kura latviešu valodas apguvei pilsētas dome 10.aprīlī iedalīja papildlīdzekļus, komentēja portāla Gorod.lv rakstu, kurā mēs ziņojām par minēto pašvaldības lēmumu.

J.Lāčplēsis par deputātu valsts valodas apguvi: Vienmēr var rast alternatīvus naudas izmantošanas veidus 7 11.04.2014

Kā ziņots, 10.aprīlī tika pieņemts lēmums par līdzekļu (6 900 eiro) iedalīšanu, lai palīdzētu trim deputātiem (Jurijam Zaicevam, Vladislavam Bojarūnam un Aleksandram Samarinam) apgūt latviešu valodu. Lēmuma pieņemšanas gaitā A.Samarins paziņoja, ka atsakās no pašvaldības naudas un valodu apgūs par paša līdzekļiem.

Deputāts A.Samarins: Katram deputātam latviešu valodas zināšanas jāuzlabo par saviem līdzekļiem 1 11.04.2014

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti atbalstīja lēmumu par teju 7 000 eiro iedalīšanu valsts valodas kursiem, kurus apmeklēs trīs pilsētas domes deputāti, kuri valsts valodu pārvalda nepietiekami labi.

Trīs Daugavpils pilsētas domes deputāti apgūs latviešu valodu par nodokļu maksātāju naudu 10.04.2014

Ceturtdien, 10.aprīlī, Finanšu komitejas ārkārtas sēdē Daugavpils pilsētas domes deputāti atbalstīja lēmuma projektu par 6 900 eiro iedalīšanu, lai trīs pilsētas domes deputāti apgūtu valsts valodu.

Daugavpils jaunatnes politiku ar IZM pārstāvjiem apspriedīs bez nepiederošām personām 27.03.2014

Kā zināms, šā gada februārī Daugavpils pilsētas domes darba grupas, kura izstrādā pilsētas jaunatnes politikas attīstības koncepciju, darbības termiņš tika pagarināts par mēnesi.

Informācija no pirmavota: Jurijs Zaicevs pastāstīja par Krimā notikušā referenduma apmeklējumu 25.03.2014

Daugavpils pilsētas domes deputāts Jurijs Zaicevs rakstiski atbildēja uz portāla Gorod.lv jautājumiem par viņa neseno braucienu uz Krimu, kad tur notika referendums.

Profesors V.Meņšikovs: Līgums par „jaunatnes” grupai nepieciešamā pētījuma veikšanu ar Daugavpils pilsētas domi nav noslēgts 21.03.2014

Kā ziņots, februāra beigās tika pagarināts Daugavpils pilsētas domes „jaunatnes” darba grupas darbības termiņš.

Krievvalodīgo aizstāvis deputāts J.Zaicevs neredz pamatu rīkot piketu, lai aizstāvētu krievu skolas 14.03.2014

Ar laiku visas valsts skolas pāries uz mācībām latviešu valodā, nesen paziņoja Latvijas premjerministre Laimdota Straujuma, atzīstot, ka punkta par mazākumtautību skolu pāreju uz mācībām valsts valodā no 2018.gada iekļaušanu koalīcijas līgumā ierosināja Nacionālā apvienība.

Viedoklis: Daugavpils pilsētas domes „jaunatnes” darba grupas darbībā nav ne loģikas, ne rezultātu 13.03.2014

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas domes darba grupas, kura izstrādā pilsētas jaunatnes politikas koncepciju, darbības termiņš tika pagarināts līdz marta beigām.

„Jaunatnes” darba grupas locekļa viedoklis: Daži grupas secinājumi līdzinās murgam 06.03.2014

Kā ziņots, pagājušo ceturtdien, 27.februārī, Daugavpils pilsētas domes sēdē bija radusies diskusija sakarā ar deputāta Jurija Zaiceva vadītās darba grupas, kura izstrādā Daugavpils jaunatnes politikas koncepciju, izdarītiem secinājumiem.

J.Dukšinskis paskaidroja, ko domāja J.Zaicevs, kritizējot Jaunatnes departamenta darbu 04.03.2014

Kā ziņots, apstiprinot lēmumu par gandrīz tūkstoš eiro iedalīšanu pētījuma veikšanai un Jurija Zaiceva vadītās darba grupas, kura izstrādā jaunatnes politikas koncepciju, darbības laika pagarināšanu, daži Daugavpils pilsētas domes deputāti apšaubīja darba grupas secinājumus.

J.Zaiceva „jaunatnes” darba grupas pašreizējie secinājumi radījuši deputātos neizpratni 1 28.02.2014

27.februārī Daugavpils pilsētas domes sēdē tika pieņemts gala lēmums jautājumā par gandrīz tūkstoti eiro iedalīšanu pētījuma veikšanai un Jurija Zaiceva vadītās darba grupas, kura izstrādā jaunatnes politikas attīstības koncepciju, darbības laika pagarināšanu, sakarā ar ko daudzu deputātu reakcija bija neviennozīmīga.

J.Zaiceva „jaunatnes grupai” nepieciešamo pētījumu bez konkursa veiks DU 24.02.2014

Pētījums, kas pēc darba grupas Daugavpils pilsētas domes deputāta Jurija Zaiceva vadībā triju mēnešu darba kļuva nepieciešams, lai uzlabotu darbu ar jaunatni, izmaksās aptuveni tūkstoti eiro un to veiks Daugavpils universitāte (DU).

R.Strode par J.Zaiceva grupu: Tā gadās, ja darbam pieiet analfabētiski 21.02.2014

Kā ziņots, 20.februārī, apspriežot jautājumu par Jurija Zaiveca vadītas darba grupas, kura izstrādā jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu, darbības laika pagarināšanu un līdzekļu iedalīšanu, Daugavpils pilsētas domes deputātiem radās vairāki jautājumi.

J.Zaicevs lūdza iedalīt naudu un pagarināt darba grupas darbības laiku 21.02.2014

20.februārī Daugavpils pilsētas domes komiteju sēdēs kā papildjautājums tika izskatīts jautājums par darba grupas, kura tika izveidota pagājušā gada novembrī, lai izstrādātu jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu un kuras priekšsēdētājs ir Jurijs Zaicevs, darbības laika pagarināšanu.

Daugavpils domei būs jālemj, vai izdalīt zemi Dubrovina parkā Mūžīgajai ugunij 1 19.02.2014

Daugavpils Būvniecības departamenta vadītāja Santa Pupiņa portālam Gorod.lv paziņoja, ka departaments ir saņēmis vēstuli no Brāļu kapu komitejas, kurā teikts, ka iestāde neiebilst pret to, ka Daugavpils Dubrovina parkā tiks iedegta Mūžīgā uguns. Šī vēstule ir pārsūtīta domei.

Darba grupas loceklis: Situācija ar jaunatnes politiku Daugavpilī nemaz nav tik slikta 14.01.2014

Kā zināms, Daugavpils pilsētas dome ir izveidojusi darba grupu deputāta Jurija Zaiceva vadībā, kura pēta situāciju pilsētas jaunatnes politikā.

Turpinās kriminālprocess par J.Zaiceva vadītās partijas iespējamo dokumentu viltošanu 13.01.2014

Drošības policija informēja portālu Gorod.lv, ka arvien turpinās 2013.gada 13.aprīlī uzsāktais kriminālprocess saistībā ar iespējamu partijas „Gods un kārtība” reģistrācijas dokumentu viltošanu.

T.Bikovskis: Darba grupas, kas pēta jauniešu politikas situāciju Daugavpilī, locekļu vairākums ir saliedēts kolektīvs 13.01.2014

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas dome izveidojusi darba grupu deputāta Jurija Zaiceva vadībā, kura pēta situāciju mūsu pilsētas jaunatnes politikā.

J.Zaicevs: Jaunatnes politikas veiksmīgai realizācijai traucē struktūru juridiskā konfigurācija 10.01.2014

Daugavpils pilsētas domes deputāts un darba grupas, kuras mērķis ir izanalizēt situāciju darbā ar Daugavpils jauniešiem, vadītājs Jurijs Zaicevs pastāstīja portālam Gorod.lv, kā strādā darba grupa, kādi secinājumi jau ir izdarīti. 

2013.gada rezultāti: Neskatoties uz deputāta solījumu, Daugavpils tramvajos joprojām netiek izmantota krievu valoda 24.12.2013

Gada laikā Daugavpils pilsētas domes deputāts Jurijs Zaicevs vairākkārt ziņoja portālam Gorod.lv, ka darīs visu iespējamo, lai pilsētas tramvajos atkal skanētu krievu valoda.

2013.gada rezultāti: Jauni deputāti pusgada laikā palielina sev darba algas un izveido vairākas komisijas un darba grupas 24.12.2013

Gada beigās, atskatoties uz 1.jūnijā ievēlēto Daugavpils pilsētas domes deputātu darbu, piedāvājam mūsu lasītājiem atcerēties, cik aktīvi tautas kalpi uzlaboja savus darba apstākļus un izveidoja dažādas komisijas, komitejas un darba grupas, kuru uzdevums bija problēmu, tostarp to, par kurām pirms tam pilsētniekiem nebija ne jausmas, risināšana.

J.Zaicevs atturējās no balsošanas: kas notiks ar koalīciju? 14.12.2013

Kā ziņots, 3.decembrī, balsojot par līguma laušanu ar SIA „Batergo”, no balsošanas atturējās 5 Daugavpils pilsētas domes deputāti.

Deputāts J. Zaicevs viņa veiktā apkures tarifa aprēķina formulu nesniedza 11.12.2013

Pēc tam, kad Daugavpils domes deputāts Jurijs Zaicevs portālam Gorod.lv sniedza komentāru un paziņoja, ka gadījumā, ja līgums ar „Batergo” netiks lauzts, siltumapgādes cena sastādīs 3 latus par kvadrātmetru, portāls nolēma uzzināt no tautas kalpa, pēc kādas formulas viņš veica aprēķinus.

J.Lāčplēsis, neiepazīstoties ar J.Zaiceva darba grupas secinājumiem, neizteicās par jaunatnes politiku 04.12.2013

Daugavpilī tika izveidota kārtējā darba grupa Jurija Zaiceva vadībā, kura izstrādās pilsētas jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentus, tādēļ portāls Gorod.lv jautāja pilsētas mēram Jānim Lāčplēsim, kā viņš vērtē jaunatnes politikas attīstību Daugavpilī.

Nolemts pārtraukt līgumu ar SIA "Batergo": atbildību uzņēmās 10 deputāti Daugavpils pilsētas mēra vadībā 04.12.2013

3.decembrī notika Daugavpils pilsētas domes ārkārtas sēde, kurā apstiprināšanai tika iesniegti darba grupas, kura 4 mēnešus pārbaudīja PAS „Daugavpils siltumtīkli” darbību, priekšlikumi.

J. Dukšinskis: Jaunatnes departamentam jāpaplašina darbība 03.12.2013

Kā zināms, Daugavpils pašvaldības deputāti nobalsoja par kārtējās darba grupas izveidošanu deputāta Jurija Zaiceva vadībā, kura plāno nodarboties ar Daugavpils jaunatnes politikas plānošanas dokumentu izstrādi.