Par Imantas pedofila galvu palielina atlīdzību līdz 4000 eiro

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Kompānijas "Akvalife" un fitnesa akadēmijas "Sportima" iniciatīvai, kas nesen izziņoja apbalvojumu par informāciju par Imantas pedofila atrašanās vietu, piebiedrojas jauni nevienaldzīgi Latvijas biznesa pārstāvji. Kompānija "Mobilemonsters" palielināja naudas atalgojuma summu vēl par 1500 eiro.

Kompānijas "Mobilemonsters" valdes loceklis Igors Blužmanis, divu meitu tēvs, lūdz nebūt vienaldzīgiem pret šo nopietno visu Rīgā dzīvojošo bērnu apdraudējumu.

"Pedofils ir jānotver, kamēr viņš nav pastrādājis jaunu noziegumu. Par viņa nākamo upuri var kļūt Jūsu bērns. Esat galēji uzmanīgi un apzināti! Iespējams, Jūs jau esat satikuši cilvēku, kas attēlots fotorobotā. Tikai kopīgiem spēkiem un ar nevienaldzīgu masu informācijas līdzekļu atbalstu, mēs varēsim apturēt sērijveida varmāku, kas tieši tagad izvēlas sev jaunu upuri," norāda Blužmanis.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka Imantas pedofils, kuru vaino uzbrukumā četrām mazām meitenēm, varētu būt nepilngadīgs un, iespējams, viņu slēpj paši piederīgie, atsaucoties uz policijas pieņēmumiem.

Vērienīgā noziedznieka meklēšana ilgst jau vairākas nedēļas, taču vēl nav izdevies pedofilu noķert. Policija ir pārbaudījusi vairāk kā 100 fotorobotam līdzīgus vīriešus, taču viņi izrādījās ar noziegumiem nesaistīti.
 


Написать комментарий