Domē nepaskaidroja, kāpēc jauna Daugavpils tilta izkrāsotas sienas joprojām nav sakārtotas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils iedzīvotāji pagaidām tā arī nav sagaidījuši solījuma par ceļu pārvada Vidzemes – Piekrastes – A.Pumpura – Višķu ielu tilta, kuru pirms gada izkrāsoja vietējie „mākslinieki”, izpildīšanu.

Atgādināsim, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvji vairākkārt griezās pašvaldībā ar jautājumu, kāpēc jaunā tilta sienas netiek sakārtotas, un vadība ziņoja, ka pie tā tiek strādāts. Par šo vārdu patiesumu pilsētnieki var pārliecināties, apskatot objektu vai portāla uzņemtās fotogrāfijas.

Marta vidū griezāmies pie Daugavpils pilsētas domes izpilddirektora vietnieces Ingrīdas Gradkovskas, kura solīja, ka mēneša laikā uzraksti tiks aizkrāsoti, jo šim mērķim pilsētas budžetā esot paredzēti līdzekļi, turklāt tas notiks saskaņā ar plānu, nevis sakarā ar žurnālistu lūgumiem.

Piedāvājam lasītāju uzmanībai fotogrāfijas, kuras tika uzņemtas trešdien, 2.aprīlī, un kuras pierāda, ka minētie darbi netika veikti. Pagaidām nevarējām noskaidrot, kāpēc tie nav veikti: I.Gradkovska paziņoja, ka pagaidām nevar saņemt informāciju no Komunālās saimniecības pārvaldes.

Jāatzīmē, ka šodien, 4.aprīlī, ar I.Gradkovsku neizdevās sazināties. Acīmredzot izpilddirektora vietniece ir ļoti aizņemta, jo, saskaņā ar portāla rīcībā esošo informāciju, Domes izpilddirektors joprojām atrodas uz slimības lapas.


Написать комментарий