Uzņēmums, kurš pirms vēlēšanām piederējis Daugavpils domes deputātam, turpina saņemt pašvaldības pasūtījumus 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepriekš portāls Gorod.lv ziņoja, ka uzņēmums, kurš nodarbojas ar kafijas, tējas, kakao un garšvielu vairumtirdzniecību „Mafkis”, par kura valdes locekli līdz pērnā gada septembrim bija pašreizējais Daugavpils domes deputāts Jurijs Zaicevs, uzvarējis municipālā uzņēmuma „Labiekārtošana-D” konkursā par melnzemes piegādi.

Tad pasūtījuma summa sastādīja 39 775 eiro, kas 11 reizes pārsniedza pērnā gada uzņēmuma apgrozījumu.

Kā izrādījās, šis uzņēmums, kurš iepriekš piederēja deputātam, turpina saņemt pašvaldības pasūtījumus. Saskaņā ar no Daugavpils domes saņemto atbildi šogad uzņēmumam tika pārskaitīta nauda par precēm, kuras paredzētas reprezentācijas pasākumiem. Tiesa, šoreiz summa bija neliela – 45,98 eiro, tomēr pasūtījuma apmaksas fakts liecina par to, ka veiksmīgā pašvaldības sadarbība ar šo uzņēmumu turpinās.

Atzīmēsim, ka konkursu uzvarētāju, kuri tiek publicēti Iepirkumu uzraudzības biroja portālā, vidū uzņēmums „Mafkis” figurē tikai iepriekš minētajā uzņēmuma „Labiekārtošana-D” iepirkumā.


Написать комментарий

vai Zaicevs jau apguva latviešu valodu, lai turpinātu strādāt par domes deputātu. Kad atmaksās domei naudu, ko saņēma latviešu valoadas apguvei. Vai tas bija aizdevums vai dāvana?