Borispoles dispečers: Pirms katastrofas Boeing pavadīja divi iznīcinātāji 6

foto: wikipedia.org
foto: wikipedia.org

Pirms Malaizijas Boeing katastrofas to pavadīja divi iznīcinātāji, paziņojis gaisa satiksmes vadītājs, kurš strādā Kijevas Borispoles lidostā.

Atbilstošu ziņojumu viņš uzrakstījis mikroblogā.

Tai pašā laikā aculiecinieki ziņo, ka pirms Malaizijas Boeing katastrofas redzējuši debesīs kaujas lidmašīnu.

Ceturtdien Malaizijas avio līniju Boeing 777 nokrita Ukrainas teritorijā netālu no Krievijas robežas.

Lidmašīnā atradās 280 pasažieri un 15 apkalpes locekļi, viņi visi gāja bojā. Bojā gājušo ķermeņi un lidmašīnas atlūzas jau ir uzietas. Turklāt cietuši Doņeckas Torezas iedzīvotāji. Pēc iepriekšējiem datiem Krievijas pilsoņu lidmašīnā nebija, – ziņo vz.ru.

Kā paziņojušas Ukrainas varas iestādes, lidmašīna tika notriekta ar zenītraķešu kompleksu „Buk”. Doņeckas TR noliedza saistību ar pasažieru lidmašīnas iznīcināšanu. Luganskas Tautas republikas preses dienests paziņoja, ka Malaizijas Boeing notriekusi Ukrainas lidmašīna Su-25.

Tai pašā laikā Krievijas informācijas aģentūras, atsaucoties uz nenosauktiem avotiem, ziņo, ka trešdien no rīta uz Doņeckas rajonu tika pārdislocēts Ukrainas bruņoto spēku „Buk” divizions.

Jāatzīmē, ka katastrofa notikusi ar tās pašas lidsabiedrības lidmašīnu tāpat kā gadījumā ar lidmašīnas pazušanu martā virs Indijas okeāna.

Atgādināsim, ka virs Ukrainas debesīm jau avarējusi pasažieru lidmašīna militārpersonu vainas dēļ. 2001. gada 4. oktobrī lidsabiedrības „Sibīrija” Tu-154M lidmašīna, kura veica reisu Telaviva – Novosibirska, tika notriekta ar Ukrainas zenītraķeti C-200, kura tika palaista Krimas pussalā notikušo militāro mācību ietvaros. Saskaņā ar IRS slēdzienu lidmašīnas iznīcināšana nebija tīša.


Написать комментарий

http://www.dni.ru/polit/2014/7/17/275457.html

Varbūt sāciet domāt ar galvām nevis atgremojiet Krievijas melus

He he, cik smalki mēģina šeit batonus spraust ausīs..
Izvelkam vajadzīgo faktu daļu, pareizi interpretējam un skat Krievija uz tāda fona vairs neizskatās tik slikti..
Kas vispār ir gorod.lv?? Kurš šito sponsorē? Vai tad likums neparedz medijus, kas sniedz apzināti nepatiesu/ sagrozītu informāciju saukt pie atbildības??

nu cūcīgs gan tas gorods. bet ko no tādiem var gribēt. nožēlojami

Njā.. ļoti apšaubāmas kvalitātes raksts. Nu OK, pieņemsim, ka gribās iesēt aizdomas, ka redz Ukraiņi notriekuši Boing (lai būtu interesantāka dzīve). Bet nu tad vismaz avotus iedodiet! Pat nav norādīts dispečera vārds, uzvārds. Nožēlojami. Jāpainteresējas, kurai iestādei jāziņo par melīgas propagandas izplatīšanu medijos.

Написать комментарий