Spītējot karstumam, Pugačova Rīgā ierodas melnā cepurē un kleitā 1

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Otrdien, 22.jūlijā Rīgā ieradās Krievijas skatuves primadonna Alla Pugačova, kurai 25.jūlijā Dzintaru koncerzālē konkursa "Jaunais Vilnis" ietvaros notiks radošais vakars.

Pati slavenā Krievijas dziedātāja atbrauca uz Rīgu ar vilcienu personīgajā vagonā sava vīra Maksima Galkina pavadībā, bet par spīti mediju cerībām bez saviem bērniem dvīņiem – Harija un Elizabetes.

Ejot pa peronu triju apsargu pavadībā, primadonna īsi un tēlaini atbildēja uz žurnālistu jautājumiem. Tā, piemēram, situāciju ar ieceļošanas aizliegšanu Latvijā Krievijas māksliniekiem Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Valērijai Pugačova raksturoja ar pāris vārdiem: "Tiks galā!"

Stāstot par radošo vakaru, dziedātāja pavēstīja, ka 25.jūlijā Dzintaru koncertzālē vienkārši skanēs tās dziesmas, kas viņai patīk, bet uz jautājumu, vai pati kāps uz skatuves, primadonna atbildēja: "Man tas ir jādara!"

Savukārt Maksims Galkins uz jautājumu, vai viņš piedalījās radošā vakara programmas sastādīšanā, norādīja: "Es piedalos tādā veidā, ka es to vadu!"

Tikmēr, kad primadonnai pajautāja, ko viņa varētu novēlēt "Jaunā Viļņa" konkursantiem, kas ļoti uztraucas, dziedātāja arī ilgi nedomāja un atbildēja: "A kādēļ jāuztraucas? Es jau esmu ieradusies".

Izejot uz Stacijas laukumu mediju un fanu pavadībā, primadonna vēl mazliet papozēja, bet pēc tam kopā ar vīru iesēdās baltā limuzīnā un aizbrauca uz Jūrmalu.

Pēc portāla Mixnews.lv rīcībā esošās informācijas, no visiem piedāvātajiem apartamentiem Jūrmalā dziedātāja izvēlējās elitāro kompleksu "Villa Alvīne" Turaidas ielā, kas atrodas divu soļu attālumā no Dzintaru koncertzāles.


Написать комментарий

Bezgaumības kalngals...ceļi atsegti un baltās kapzeķītēs. Viņa nekad nav izcēlusies ar eleganci. Bet par gaumi nestrīdas. Kas citam bezgaumīgs, tas kādam ir elegants. Viena no prastākajām un bezgaumīgākajām māksliniecēm TOP 10.