Džudo un sambo centra „Singitaj” sportisti ieguva jaunus draugus vasaras nometnē Tverā

foto: B.Kulikova
foto: B.Kulikova

Neskatoties uz atvaļinājumu laiku, sportisti arī vasarā pavada laiku lietderīgi un izvēlas aktīvu atpūtu un veselīgu dzīvesveidu. Daugavpils Džudo un sambo centra „Singitaj” pārstāvji nav izņēmums, tādēļ viņi šovasar piedalījās starptautiskajā sporta nometnē Volgas krastā Tverā.

Kluba „Signitaj” trenere Berenika Kulikova paziņoja portālam, ka jaunieši piedalījās Olimpiskajās spēlēs – virves vilkšanā, šķēršļu joslas pārvarēšanā, stafetē, sacentās, spēlējot basketbolu, volejbolu un futbolu.

Nometnes ietvaros notika arī citi interesanti pasākumi, piemēram, „Neptūna diena”, „Indiāņa dienā”, „Mis un Misters Olimps”. Protams, neiztika arī bez dziesmām pie ugunskura, Olimpiskās uguns iedegšanas, Olimpisko spēļu atklāšanas un noslēguma pasākuma. Kluba audzēkņi sadraudzējās ar jauniešiem no Serbijas, Francijas, Uzbekistānas, Krievijas, vairākām Latvijas pilsētām.

„14-15 un 16-17 gadus veci sportisti piedalījās arī Eiropas sacensībās universālajā cīņā – jaunajā cīņas veidā, kura ietvaros jāpārvar dažādi šķēršļi – labirints, 2 metrus augsta siena, tunelis, jāšauj no pistolēm un jāmet naži, jāuzrāpjas 6 metrus augstajā tīklā, jānokāpj lejā. Pēc tam sportistus vēl gaida cīņas ringā.

Mūsu valsts godu kategorijā +52 kg aizstāvēja Darja Kitele, kura kopā ar serbu sportisti Teodoru Džinoviču izcīnīja 3.vietu”, pastāstīja trenere.



Написать комментарий