Baskovs ar īpašu T-kreklu protestē pret Latvijas ĀM lēmumu

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Krievijas dziedātājs Nikolajs Baskovs, reaģējot uz Latvijas Ārlietu ministrijas lēmumu iekļaut "melnajā sarakstā" māksliniekus Josifu Kobzonu, Valēriju un Oļegu Gazmanovu, nolēma skaidri paust savu pozīciju.

Trešdien, pirmajā konkursa dienā, Baskovs ieradās koncertā savas draudzenes pavadībā, apģērbies kreklā, uz kura redzami "melnajā sarakstā" iekļautie mākslinieki, pārsvītroti ar sarkanu svītru un uzraksts "No comment".

Pie tam, saprotot, ka viņš ir foto un video kameru ielenkumā, Baskovs bija nopietns, skaidri paužot savu negatīvo attieksmi pret Latvijas ĀM lēmumu.

Runājot par Baskova draudzeni, kļuvis zināms, ka viņa ir jaunā producente.

Konkursa atklāšanas dienā Baskovs no sākuma bija viens, bet pēc tam viņam pievienojās simpātiska brunete, ar kuru dziedātājs sāka pozēt presei.

Mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka pāris kopā dzīvo viesnīcā "Villa Alvīne", kaimiņos Allai Pugačovai un Maksimam Galkinam.

Jūrmalas ielās Baskovs ar jauno draudzeni tika manīts apskaujamies. Žurnālisti pieķēra pārīti kādā restorānā, pēc tam kļuva par lieciniekiem jūtu izpausmei uz viesnīcas balkona.

Kā raksta Krievijas mediji, Baskova draudzeni sauc Sofija, viņai ir 28 gadi un viņi iepazinās pirms pusgada.


Написать комментарий