Daugavpils novadā plāno otro reizi izvēlēties labāko tūrisma produktu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

24.jūlijā Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē komitejas locekļi apstiprināja konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2014” nolikumu.

Ziņotājs – Daugavpils novada domes Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis – pastāstīja, ka minētais konkurss Daugavpils novadā tiks rīkots otro reizi, un tā nolikums gandrīz nav mainījies – mainījusies esot tikai konkursa finansējuma summa, kura šogad 500 latu vietā sastāda 570 eiro.

Tāpat kā iepriekš, konkursā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura radījusi tūrisma produktu, kas ieviests tirgū 2013.gadā.
Jāatzīmē, ka konkurss notiks divās kārtās, pirmās kārtas rezultātā tiks atlasīti pretendenti, kuru tūrisma produkts tiks atzīts par interesantu. Visi konkursa otrajā kārtā nonākušie pretendenti saņems veicinošas balvas.

Atgādināsim, ka konkursa mērķis joprojām ir veicināt Daugavpils novada tūrisma produktu atpazīstamību un popularizēt veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, kuri ir ilgtspējīgi, inovatīvi, kvalitatīvi, ar augstu pievienoto vērtību, nodrošinot tūristu piesaisti. Tūrisma jomas darbinieki jāmudina izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvāto produkciju.

Gadījumā, ja šis lēmuma projekts tiks apstiprināts kārtējā Daugavpils novada domes sēdē, kas notiks 31.jūlijā, konkurss „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2014” tiks izsludināts no 1.septembra līdz 13.oktobrim.


Написать комментарий