Pasaules miera skrējiens sasniegs arī Daugavpili un Daugavpils novadu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trešdien, 30.jūlijā, pasaules „Miera skrējiens 2014” sasniegs Daugavpili.

Šis skrējiens ir kā simboliska vēsts ar skriešanas starpniecību paust vienotību un sadraudzību starp dažādu tautību un pārliecību cilvēkiem.
Akcija notiks jau 14.reizi. Skrējiena Eiropas posma ietvaros Latvijā no 26. līdz 30.jūlijam viesojas daudznacionāla skrējēju komanda.

Akcijas dalībnieki no 2014.gada februāra vairāk kā astoņu mēnešu garumā ar miera lāpu apceļo visas Eiropas valstis, veicot ap 24 000 km garu distanci. 2014.gada skrējiena pasākumi paralēli noritēs arī ASV, Āzijā, Centrālajā un Dienvidamerikā, Āfrikā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvji paziņoja portālam Gorod.lv, ka plkst.16.00 skrējiena dalībnieki no Vecstropu puses ieskries pilsētā un pa 18.novembra ielu, ceļu policijas pavadījumā, dosies uz Vienības laukumu, kur apmēram plkst.16:45, viņus sagaidot, mazajiem un lielajiem daugavpiliešiem būs  iespējams  piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs. Pēc tam skrējiena dalībnieki pa Parādes ielu caur Grīvu skries Medumu virzienā.

 


Написать комментарий