Violeta orlauskaite

Nedēļas beigās daugavpilieši varēs iegūt portretu no pazīstama gleznotāja, norēķinoties ar ēdienu 29.07.2013

Portālā Gorod.lv jau iepriekš ir publicēta intervija no plaši pazīstamā sava projekta „Naturālā apmaiņa”dēļ gleznotāja Sergeja Balovina, kurš mūsu pilsētā ieradīsies jau šonedēļ – 4. augustā.

Tika noteikts kārtējo jauno dzejnieku sacensību uzvarētājs Daugavpilī 10.09.2012

Piektdien, 7.septembrī, kinoteātrī „Renesanse” notika kārtējais poētiskais slems, kuru organizēja Jauniešu organizācija „OB.KU.MO”. Minētais pasākums atklāja Pirmo Starptautisko mūzikas un mākslas festivālu „ReStArt” Daugavpilī, kas norisināsies mēneša laikā un kura ietvaros tiks rīkoti dažādi pasākumi – koncerti, izrādes, konferences, semināri.

Daugavpilī notiks kārtējais poētiskais slems ar ārzemju viesu piedalīšanos 04.09.2012

Piektdien, 7.septembrī, Daugavpilī notiks kārtējais poētiskais slems. Zināšanai minēsim, ka tas ir dzejas priekšlasījuma sacensības. Dažreiz tieši izpildījuma maniere ņem virsroku pār daiļdarba saturu, kaut arī ideālā gadījumā jābūt harmonijai. Sacensībās piedalās tikai dalībnieku sacerētā dzeja.

Visi, kas vēlas piedalīties svētku flešmobā, šodien tiek aicināti uz mēģinājumu 30.05.2012

Šogad Daugavpils svin savu 737.dzimšanas dienu, un tā tiks svinēta jautri un plaši. Ar vairāku Pilsētas dienām veltītu pasākumu sarakstu var iepazīties, izlasot lielo afišu.