Anna andrejeva

„Stop Time Dance Studio” pārstāvji no Lietuvas pārveda 6 medaļas un 3 čempionu titulus 06.05.2014

Aizvadītajās brīvdienās Kauņā notika Atklātais Lietuvas Mūsdienu deju čempionāts, kurā piedalījās arī Daugavpils pārstāvji.

Naujenes Mūzikas un mākslas skola aicina uz saksofona mūzikas koncertu 06.05.2014

Poļu mūziķa Rišarda Žolendzievski vārds daudziem Daugavpils pilsētas un novada iedzīvotājiem ir labi zināms.

J.Vanags: Vakanču gadatirgus rezultāti būs vērojami pēc 2-3 nedēļām 06.05.2014

Portāls Gorod.lv ziņoja, ka 29.aprīlī Daugavpils Olimpiskajā centrā notika šā gadā pirmais vakanču gadatirgus, kurā piedalījās 45 darba devēji.

Kļūstot par deputātu un nomainot pamatdarbību, A. Bruns sāka pelnīt vairāk un ir atdevis parāda daļu 06.05.2014

Kā liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) informācija, kļūstot par Daugavpils novada domes deputātu un nomainot pamatdarbību, Andreja Bruna ienākumi 2013. gadā pieauga.

J.Belkovska ienākumi deputāta amatā ir samazinājušies, bet skolas direktora amatā – pieauguši 05.05.2014

Saskaņā ar ienākumu deklarāciju par 2013.gadu, kopējie Špoģu vidusskolas direktora un Daugavpils novada domes deputāta Jāņa Belkovska ienākumi pērn sastādīja 10 356,11 latus (14 735,42 eiro).

Aptauja: Gorod.lv lasītāju domas par M.Rotko mākslu gada laikā krasi mainījās 1 05.05.2014

Pirms Marka Rotko mākslas centra atklāšanas Daugavpilī portāls Gorod.lv bija veicis lasītāju aptauju, vēloties noskaidrot viņu viedokli par Marka Rotko mākslu.

2013. gadā Daugavpils novada domes deputāte A. Annišiņeca pelnīja mazāk nekā 400 latus mēnesī 02.05.2014

Kā liecina ienākumu deklarācijas dati, kuru Aļona Annišiņeca iesniedza Valsts ieņēmumu dienestā, Daugavpils novada domes deputātes ienākumi vidēji sastādīja 397 latus (564,88 eiro) mēnesī.

Gorod.lv aptauja: katrs ceturtais respondents ir gatavs dzīvot laukos ar nosacījumu, ka tur ir darbs 1 02.05.2014

Kā zināms, mūsu valsts iedzīvotāju skaitam ir samazināšanās tendence, turklāt īpaši tas ir jūtams laukos. Vai tas ir saistīts tikai ar to, ka ciematos un ciemos ir grūtāk atrast darbu, nekā pilsētās vai te slēpjas citi iemesli?

I. Ivanova: Gribētos, lai Dejas diena Daugavpilī būtu vērienīga 01.05.2014

Starptautiskajā dejas dienā, 29. aprīlī Daugavpils universitātē notika pasākums „Dejo, student!”, kura ietvaros ikviens students bez maksas varēja apmeklēt profesionālo treneru meistarklases tādos virzienos kā hip-hops, gou-gou un džeza dejas. Savukārt vakarā notika mūsdienu deju noslēguma koncerts. Šo pasākumu organizēja DU studente Irina Ivanova, kura portālam Gorod.lv pastāstīja par to, kādēļ Starptautisko deju dienu jāsvin mūsu pilsētā.

Jaunā Kalupes pagasta kultūras menedžere atdzīvinās pagasta kultūras dzīvi 30.04.2014

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka šā gada februāra vidū Kalupes pagasta pārvalde meklēja jaunu kultūras menedžeri, kas pievērstos pagasta kultūras jomas attīstībai.

Nīcgales pagasta pārvalde piedalīsies projektu konkursā, lai labiekārtotu Tautas namam piegulošo teritoriju 30.04.2014

Daugavpils novada domes sēdē deputāti atbalstīja Nīcgales pagasta pārvaldes ieceri piedalīties Daugavpils novada un Ilūkstes novada partnerības „Kaimiņi” projektu konkursā.

Daugavpils novada jauniešus aicina iepazīties ar vasaras nodarbinātības programmas ietvaros piedāvāto vakanču sarakstu 30.04.2014

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka šogad Daugavpils novada dome otro gadu pēc kārtas aicina jauniešus, kuri deklarēti novada teritorijā un mācās vietējās izglītības iestādēs, piedalīties vasaras nodarbinātības programmā.

Demenes pagastā turpinās Briģenes ezera krasta labiekārtošana 30.04.2014

Kā portāla Gorod.lv lasītājiem ir zināms, sabiedriskā organizācija „Briģenes ezers” jau pērn uzsāka Demenes pagasta Briģenes ezera labiekārtošanas projektu.

K. Pudāne: Daugavpils vakanču gadatirgu ir apmeklējuši 2,5 tūkst. darba meklētāju 30.04.2014

Otrdien, 29. aprīlī Daugavpils Olimpiskajā centrā notika šajā gadā pirmais vakanču gadatirgus, kurā piedalījās 45 darba devēji. Darba meklētājiem tika piedāvātas vairāk nekā 300 vakances.

Latvijas bankas apgalvo, ka problēmas ar „Visa” un „MasterCard” klientiem neradīsies 29.04.2014

Daudziem portāla Gorod.lv lasītājiem jau zināms, ka maksājumu platformas "Visa" un "MasterCard" martā ieviesušas sankcijas pret Krieviju, pārtraucot dažu operāciju veikšanu, tomēr drīz sankcijas tika atceltas.

Trīskārtējā Eiropas čempione A.Grigorjeva tikās ar Biķernieku pamatskolas skolēniem 29.04.2014

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Biķernieku pamatskolā mācās aktīvi sporta līdzjutēji. Soču Olimpisko spēļu laikā pamatskolā bija izveidots Olimpiskais ciemats un plānota tikšanās ar Latvijas Gada sportisti Anastasiju Grigorjevu.

Ja paveiksies projektu konkursā, Kalkūnes pagastā labiekārtos atpūtas laukumu 29.04.2014

Daugavpils novada domes deputātu sēdes gaitā tika izskatīts jautājums un pieņemts galīgais lēmums par sabiedriskās organizācijas „Sevillas” piedalīšanos projektu konkursā, kuru ir izsludinājusi Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerība.

Daugavpils novada pašvaldība plāno ierīkot kanalizācijas tīklu Medumu internātskolā 29.04.2014

Daugavpils novada dome kārtējā projekta ietvaros plāno veikt iepirkumu par Medumu internātskolas kanalizācijas tīklu ierīkošanu un to pieslēgšanu kopējam Medumu pagasta kanalizācijas tīklam. Par to ziņo Daugavpils novada municipālais portāls.

Šī gada pirmais Vakanču gadatirgus notiks Daugavpilī 1 28.04.2014

Rīt, 29.aprīlī, no plkst.10.00 līdz 14.00 Daugavpils Olimpiskā centra daudzfunkcionālajā sporta kompleksā (Stadiona ielā 1, Daugavpilī) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus.

Ikgadējā ziepju burbuļu flešmoba rīkotāji atcēla akciju ar pilsētas Domi radušos domstarpību dēļ 28.04.2014

Daudzi daugavpilieši pieraduši, ka 1.maijā – Darba svētkos un Latvijas Republikas Satversmes sapulces sasaukšanas dienā – galvenajā laukumā var piedalīties ziepju burbuļu flešmobā „Dreamflash”, jo pēdējo četru gadu laikā šis pasākums pulcēja gan mazos daugavpiliešus, gan pieaugušos mūsu pilsētas iedzīvotājus.

Kalkūnē notika bardu mūzikas vakars 28.04.2014

25.aprīlī Kalkūnē otro reizi notika bardu saiets „Aprīļa ģitāras”, kas šoreiz bija daudz vērienīgāks.

Jaunatnes departaments: Vasaras nometnēs vēl palikušas brīvas vietas 28.04.2014

26.aprīlī Jaunatnes departamentā sākās reģistrēšanās bērnu vasaras nometnēm, kurās varēs atpūsties 790 bērni.

VUGD: Lielākie kūlas ugunsgrēki atkal reģistrēti Daugavpils novadā 28.04.2014

Aizvadītajās brīvdienās ugunsgrēkos cietuši pieci cilvēki, portālam Gorod.lv paziņoja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) sabiedrisko attiecību speciāliste Viktorija Šembele.

Projekta ietvaros plānots labiekārtot teritoriju ap Raiņa māju Berķenelē 28.04.2014

Daugavpils novada domes sēdē deputāti izskatīja jautājumu par piedalīšanos projektu konkursā, kuru rīko Daugavpils novada un Ilūkstes novada partnerība „Kaimiņi”.

Nekustamā īpašuma atsavināšanas rezultātā iegūtos līdzekļus izmantos dūmvada, dzīvokļa remontam un pagasta teritorijas labiekārtošanai 28.04.2014

Daugavpils novada domes sēdē deputāti apstiprināja trīs jautājumus, kuri bija saistīti ar nekustamā īpašuma atsavināšanas rezultātā iegūto līdzekļu iedalīšanu pagasta pārvaldēm, kuras izmantos tos nepieciešamo darbu veikšanai.

Daugavpils novada jaunieši vēl tikai dažu dienu laikā var pieteikties konkursam „Uzlabosim savu ikdienu!” 28.04.2014

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālisti atgādina, ka novada jaunieši vēl tikai dažu dienu laikā var pieteikties dalībai konkursā „Uzlabosim savu ikdienu!” un saņemt 715 eiro projekta realizācijai.

Jaunatni aicina attīstīt un realizēt idejas laukos 26.04.2014

Jau ceturto reizi Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības biroja reģionālajās nodaļās notiks pasākumu virkne, kuru ietvaros jaunieši varēs saņemt uzņēmējdarbībā nepieciešamās zināšanas un iemaņas, sertifikātu un piedalīties konkursā „Laukiem būt!”.

Maļinovas pagastā turpina attīstīt ūdenssaimniecību 25.04.2014

25.aprīlī Maļinovas pagasta pārvalde Iepirkumu uzraudzības mājas lapā paziņoja par atklātu konkursu uz būvdarbu veikšanu projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpils novada Maļinovas pagasta Maļinovas ciemā” ietvaros.

Festivāla „Augšdaugava-2014” viesus un dalībniekus aicina piedalīties Lielā musturdeķa veidošanā 25.04.2014

Viens no šī pavasara gaidītākajiem notikumiem, kuram gatavojas Daugavpils novada domes darbinieki, ir Starptautiskais tautas mākslas festivāls “Augšdaugava-2014”.

I. Natarova ir palielinājusi savu izpeļņu, bet tas pozitīvi neietekmēja viņas uzkrājumu summu 25.04.2014

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) informāciju Daugavpils novada domes izpilddirektores pirmās vietnieces Ināras Natarovas dzīve finanšu plānā nav īpaši mainījusies.

Daugavpils novada jaunatnes vasaras nodarbinātības programmu deputāti ir apstiprinājuši 25.04.2014

Kārtējās Daugavpils novada domes sēdes gaitā deputāti galīgi apstiprināja jaunatnes vasaras nodarbinātības programmas nolikumu.

A.Grigorjeva: Manuprāt, lai sajustu jaunas emocijas, jāuzvar cita līmeņa sacensības 24.04.2014

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka aprīļa sākumā daugavpiliete Anastasija Grigorjeva Somijā ieguva zelta medaļu, izcīnot karjerā trešo Eiropas čempiones titulu. Sakarā ar augstākminēto, Daugavpils pilsētas dome iedalīja sportistei naudas balvu 4 269 eiro apmērā.

Jaunatnes departaments atgādina: Pierakstīšanās uz vasaras bērnu nometnēm sāksies jau šo sestdien 24.04.2014

Jaunatnes departaments atgādina, ka pierakstīšanās uz vasaras bērnu nometnēm sāksies jau šo sestdien, 2014.gada 26.aprīlī, no plkst.9:00 līdz plkst.16:00 Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a).

Nīcgales pagasts organizē pavasara gadatirgu 24.04.2014

Saskaņā ar tradīciju 1. maijā Nīcgales pagastā tiek organizēts pavasara gadatirgus, kurš šogad notiks iepretim Saules veikalam. Par to ziņo Daugavpils novada municipālais portāls.

Samazinot ieņemamo amatu skaitu, V. Kezikas ienākumi un uzkrājumu summas ir pieaugušas 24.04.2014

Saskaņā ar VID informāciju pērn Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika ir samazinājusi ieņemamo amatu skaitu par vienu amatu, kas tomēr negatīvi neietekmēja viņas ienākumu līmeni.

Daugavpilieši aktīvi piesakās dalībai Lielajā Talkā 23.04.2014

Kā ziņots, pēdējā aprīļa sestdienā visā Latvijas teritorijā notiks Lielā Talka, kurā piedalīsies arī mūsu pilsētas iedzīvotāji.

Portāla Gorod.lv aptauja: vairākums respondentu neplāno piedalīties Eiropas Parlamenta vēlēšanās 23.04.2014

Līdz Eiropas Parlamenta vēlēšanām palicis mēnesis. 24.maijā visi apzinīgie pilsoņi izteiks savu viedokli, izvēloties astoņus deputātus, kuri pārstāvēs mūsu valsti Eiropas līmenī.

A. Kucina ienākumi samazinājās, bet uzkrājumu summa pieauga 23.04.2014

Saskaņā ar VID iesniegto informāciju Arvīda Kucina, Daugavpils novada domes priekšsēdētāja vietnieka ienākumu līmenis pērn, 2013. gadā samazinājās, bet uzkrājumu summa ievērojami pieauga.

Daugavpils novada pašvaldība saņēma tikai četru projektu pieteikumus vasaras nometņu organizēšanai 23.04.2014

Kā iepriekš ziņoja portāls Gorod.lv, Daugavpils novada jaunatnei jau otro reizi sniedza iespēju piedalīties vasaras nometņu organizācijas konkursā.

Naujenes pagasta autoparks tiks papildināts ar jaunu mikroautobusu 22.04.2014

kļūs SIA „Tehauto Latgale” Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā parādījās 17. aprīlī.

Kalupes pagasts meklē jaunatnes lietu speciālistu 22.04.2014

Kā tiek ziņots Daugavpils novada municipālajā portālā, Kalupes pagastā ir jauna vakance – jaunatnes lietu speciālists.

Vaboles pagastā gatavojas akcijai „Muzeju nakts” 22.04.2014

Starptautiskā akcija „Muzeju nakts” Latvijā un Daugavpils novadā šogad norisināsies jau astoto reizi.

Bezdarba līmenis Daugavpilī martā ir samazinājies 22.04.2014

Reģistrētā bezdarba līmenis Latvijā martā samazinājies par 0,1 procentpunktu, sasniedzot 9,8% no ekonomiski aktīvo iedzīvotāju kopskaita, liecina Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) apkopotie dati. Martā bezdarba līmenis samazinājies arī Daugavpilī, tomēr tas ir augstāks, nekā valstī kopumā, - 10,3% (pirms mēneša – 10,5%).

Mācītājs V.Istratijs: Baznīcai jāiesaistās skolotāju sagatavošanā 3 21.04.2014

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpilī nesen notika diskusija par bērnu tiesību aizsardzību, kuras gaitā katrs no tās dalībniekiem varēja izteikt savas domas par šo problēmu un tās risināšanas veidiem.

K. Šmaukstelis: Autostops ir dzīves stils 19.04.2014

Daudzi autovadītāji, it īpaši tie, kuriem bieži nākas nobraukt ievērojamus attālumus, droši vien ir sastapušies ar cilvēkiem ar mugursomām, kuri „balso” ceļa malā.

Daugavpils novada domē izskatīja ceļu remontam domāto līdzekļu sadales variantu 17.04.2014

Šodien, 17.aprīlī, Daugavpils novada domē notika Finanšu komitejas sēde, kuras gaitā deputāti izskatīja jautājumu par pašvaldības ceļu remontam domāto līdzekļu sadali.

Jau otro reizi Kalkūnē notiks bardu salidojums "Aprīļa ģitāras" 1 17.04.2014

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Kalkūnes pagasta kultūras menedžere Brigita Madelāne, aktīva gatavošanās bardu mūzikas vakaram „Aprīļa ģitāras”, kurš šogad notiks 25. aprīlī plkst. 18:00, sākusies jau sen, droši vien tādēļ šis pasākums būs neaizmirstams.

Visiem interesentiem vēl ir laiks sagatavot pieteikumu Daugavpils novada jaunatnes projektu konkursiem 17.04.2014

Kā iepriekš ziņoja portāls Gorod.lv, šogad Daugavpils novada jaunatne varēs piedalīties divos projektu konkursos – „Uzlabo savu ikdienu” un vasaras nometņu organizācijas konkursā.

Daugavpils novada jauniešus aicina piedalīties pasākumā "Piedzīvojumu taka" 16.04.2014

10.maijā Dabas parka „Daugavas loki” teritorijā (Naujenes pagasts) notiks pasākums jauniešiem „Piedzīvojumu taka”, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Iluta Krišķijāne.

Tēvs Ioans Žilko par bērnu tiesību aizsardzības veidiem: Katrā skolā jābūt garīgās audzināšanas nodarbībām 16.04.2014

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpilī notika Apaļā galda diskusija par bērnu tiesību aizsardzību, kuras gaitā diskusijas dalībnieki varēja izteikt savas domas par minēto problēmu un tās risināšanas veidiem.